BVV Mini's - Blaricumse Voetbalvereniging BVV'31

BVV Mini's

BVV´31 werkt met de Minis groepen voor alle kinderen onder 7. Deze groepen zijn voor meisjes en jonges van 4, 5 en 6 jaar oud. De minigroepen trainen op woensdag en spelen onderlinge wedstrijdjes op zaterdag.  Zie de tijden onder menu Training.

De Minis spelen geen KNVB competitie tegen andere verenigingen. De KNVB competitie begint bij onder 8 leeftijd. Soms worden onder 7 kinderen al uitgenodigd om bij een onder 8 team mee te doen.

Op zaterdagen worden wedstrijdjes gespeeld volgens richtlijnen van de KNVB. zie KNVB pupillen

Wil je je kind eens laten uitproberen dan kan dit. Meld je dan per email bij BVV.hoofdopleiding@gmail.com of kom gewoon langs op woensdag of zaterdag. Aanmelden kan ook via deze website onder menu Lidmaatschap.

 

Ter info: Jeugd onder 7 jaar betreft kinderen die jonger zijn dan 7 jaar voor 31 december in het kalender jaar dat het seizoen begint. Bijvoorbeeld: in het seizoen 2020-2021 mag het kind in 2020 nog geen 7 jaar oud worden om als jeugd onder 7 ingedeeld te worden. Een kind dat in januari 6 jaar oud is, is dus onder 7 voor het gehele seizoen ook al wordt hij/zij 7 tijdens het seizoen.

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!